Вести

Насипање улица у Прахову

Председник Општине Неготин Јован Миловановић и заменица председника Надица Васић обишли су у понедељак 27. априла Месну заједницу Прахово. У овом селу у току су радови на насипању и равнању четири улице.

“У Прахову је завршена канализациона примарна и секундарна мрежа у прошлој години и на име тих радова пренето је шест милиона динара. Завршетак радова био је планиран за 2015.годину али захваљујући доброј организацији радови су завршени у прошлој години. У прошлогодишњим поплавама дошло је до оштећења фекалне станице , за отклањање оштећења у буџету је планирано два милиона динара. “ рекао је том приликом председник Миловановић.

Богдан Гугић, председник Привременог савета МЗ Прахово, шеф одборничке груше Српске напредне странке у СО Неготин и повереник МО СНС Прахово је о сарадњи са локалном самоуправом изјавио:

“Сарадња Месне заједнице и локалне самоуправе је на високом нивоу. Завршена је канализациона примарна и секундарна мрежа, локална самоуправа је на сваки динар који су мештани обезбедили издвојила свој динар. У плану је и асфалтирање улица у селу у наредних неколико година.“