Вести

ПОТПРЕДСЕДНИЦА ВЛАДЕ И МИНИСТАРКА ПРОФ. ДР ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ У ПОСЕТИ ПОВЕРЕНИШТВУ У НЕГОТИНУ

Проф. др Зорана Михајловић, потпредседница Владе и министарка грађевинарства, инфраструктуре и саобраћаја боравила је данас у Неготину. Приликом данашње посете обишла је штанд наше странке који је био постављен у центру града.

БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА

Свештенству Српске православне цркве и грађанима православне вероисповести честитам један од највећих хришћанских празника, Божић уз жељу да радосне дане Христовог рођења проведете у слози и благостању, у кругу својих најближих.

УРЕЂЕНА ШКОЛА У МЗ ДУПЉАНЕ

Реконструкцијом зграде школе у Месној заједници Дупљане, коју су удруженим снагама реализовали локална самоуправа и мештани села, услови за одвијање наставе у овој школи су знатно унапређени. „ Локална самоуправа је реализовала пројекат уређења крова на школској згради у вредности од 3.450.000 динара.

РАДОВИ У БУКОВЧУ

У оквиру реконструкција путева и улица на територији наше општине изведени су радови на асфалтирању две деонице у дужини од 480 метара у Месној заједници Буковче. Радове су обишли Владимир Величковић, председник Општине Неготин, Мерлина Селенић, заменик председника и чланови Савета МЗ Буковче.

РАДОВИ НА ЗГРАДИ ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ “ПЧЕЛИЦА“

Владимир Величковић, председник Општине Неготин посетио је данас Предшколску установу „Пчелица“ у којој је завршен пројекат реконструкције кровног покривача који је локална самоуправа реализовала, у оквиру суфинансирања мера популационе политике јединица локалне самоуправе у Републици Србији у 2019.

РАДОВИ У МОКРАЊУ

У Месној заједници Мокрање пресвучена је новим асфалтом улица у дужини од 520 метара. Радове су обишли Владимир Величковић, председник Општине Неготин, Мерлина Селенић, заменик председника Општине и Далибор Ранђеловић, в.д. директора ЈКП „Бадњево".

АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ У ЈАБУКОВЦУ

У Јабуковцу је асфалтирана улица у дужини од 610 метара. Вредност радова, финансираних из локалног буџета, износи 3 милиона динара. Владимир Величковић, председник Општине Неготин, Мерлина Селенић, заменик председника Општине и Далибор Ранђеловић, в.д.

РАДОВИ У СЛАТИНИ

Локална самоуправа, у договору са Саветом Месне заједнице Слатина, ове године уложила је средства у реконструкцију крова на згради Дома културе. Владимир Величковић, председник Општине Неготин, Мерлина Селенић, заменик председника Општине и Далибор Ранћеловић, в.д.

Pages