Вести

Неготин 66,10%

Председник Општинског одбора СНС Неготин Владимир Величковић објавио је резултате данашњих републичких избора у општини Неготин.

За Србију коју води председник Александар Вучић-66,10%! Хвала свима који су своје поверење поклонили изборној листи наше странке.

СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ!

Данас смо на зеленој пијаци и у центру града на штанду делили промотивни материјал и разговарали са нашим суграђанима који су нам прилазили да би пружили подршку свему што наш председник Александар Вучић и Српска напредна странка чине ради боље и снажније Србије.

 

ШТАНД У ШТУБИКУ

Данас смо разговарали са мештанима Штубика, представили програм наше странке и поделили промотивни материјал.

 

Хвала вам што пружате подшку политици председника државе Александра Вучића и политици наше странке. #SrbijaNeSmeDaStane

12. ДАНИ ЈАБУКЕ 2023

Едукативно-промотивна манифестацијa „Дани јабуке“, у организацији Удружења воћара „Воћар“ из Карбулова, Месне заједнице Карбулово и Пољопривредно саветодавне стручне службе из Неготина одржана је јуче у Карбулову, селу које се у неготинском крају препознаје по узгајивачима јабука.

САСТАНАК ОО СНС НЕГОТИН

Данашњем састанку Општинског одбора СНС Неготин присуствовао је и Лука Петровић, члан Председништва и координатор за источну Србију. Наш глас 17. децембра за листу „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ- Србија не сме да стане“је кључ за нашу заједничку будућност.

 

#SNS #Negotin #Srbija #Srbijanesmedastane

Pages