Вести

ПРЕДСЕДНИК ВЕЛИЧКОВИЋ ОБИШАО ПУНКТ И ВАКЦИНИСАО СЕ ДАНАС У КОМПАНИЈИ ЕЛИКСИР ПРАХОВО

Данас је у амбуланти највећег привредног колектива у општини Неготин, компанији "Еликсир" Прахово, организована имунизација заинтересованих радника који до сада нису примили вакцину против коронавируса.

СТОТИНУ НОВИХ СТАБАЛА ЗА ЗЕЛЕНИЈИ НЕГОТИН

У оквиру озелењавања града и подизања дрвореда, као једне од најзначајнијих категорија јавног зеленила, локална самоуправа је, у сарадњи са Јавним комуналним предузећем "Бадњево", набавила саднице у вредности од 461.000 динара.

ПОДРШКА МЛАДИМ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА, ПОВРАТНИЦИМА ИЗ ИНОСТРАНСТВА

У оквиру посете неготинској општини, министар за спољну политику Владе Републике Србије Никола Селаковић, данас је, у пратњи Владимира Величковића председника Општине Неготин, народног посланика Младена Бошковића и Богдана Гугића, заменика председника општине, посетио петочлану породицу Манојловић из Карбулова, која

ПОМОЋ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИМ МЕШТАНИМА БРАЋЕВЦА И ТАМНИЧА

У оквиру програма Swiss PRO, уз подршку Владе Швајцарске, и Јавног позива -Подршка локалним самоуправама за спровођење услуга социјалне заштите као одговор на последице Ковида 19, Општини Неготин одобен је пројекат “Дељење бесплатних оброка у селима Браћевац и Тамнич”, вредности 6.400 евра.

МИНИСТАРСТВО КУЛТУРЕ ЗА ДВА НЕГОТИНСКА ПРОЈЕКТА У ОБЛАСТИ ДИГИТАЛИЗАЦИЈЕ КУЛТУРНОГ НАСЛЕЂА ОДОБРИЛО 1.600.000 ДИНАРА

Министарство културе и информисања Републике Србије у оквиру финансирања и суфинансирања пројеката из области дигитализације културног наслеђа а по расписаном јавном конкурсу, подржало је пројекте Музеја Крајине и Народне библиотеке „Доситеј Новаковић“ из Неготина, у износу од 1.600.000 динара.

ПОТПИСАН УГОВОР ЗА ПОШУМЉАВАЊЕ

Данас су у Палати Србија, Ирена Вујовић,министарка заштите животне средине и Владимир Величковић, председник Општине Неготин, потписали Уговор о реализацији пројекта пошумљавања. Ово је друга година како Општина Неготин реализује пројекте пошумљавања захваљујући подршци ресорног министарства.

НОВЕ ПОЛИЦЕ У ИСТОРИЈСКОМ АРХИВУ У НЕГОТИНУ

На конкурсу Министарства културе и информисања Републике Србије, Историјском архиву у Неготину, институцији која је се бави заштитом архивске грађе и регистратурског материјала како на терену, тако и докуметације која је похрањена у архиву тј.

СПОРТСКА ОПРЕМА ЗА ОШ „ВЕРА РАДОСАВЉЕВИЋ“

Далибор Машић, члан Општинског већа за омладину и спорт општине Неготин и Душан Матејевић, генерални секретар Спортског савеза општине Неготин, уручили су спортску опрему Основној школи „Вера Радосављевић“.

ОТВОРЕНА КАНЦЕЛАРИЈА НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА

Младен Бошковић, народни посланик из Неготина разговараће са грађанима општине Неготин, сваког петка, у времену од 10 до 15 часова. Канцеларија народног посланика налази се у згради Општинскe управe Неготин, канцеларијa број 63, контакт телефон је 019/544-000, локал 156.

Pages