Вести

НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ ОПШТИНЕ НЕГОТИН У БЕОГРАДУ

За најбоље ученике из општине Неготин Младен Бошковић, народни посланик је организовао посету Београду.У оквиру посете главном граду заједно са вршњацима из Мионице најбољи ученике је примио Никола Селаковић, министар спољних послова Владе Републике Србије.

Археолошка ископавања Аqуеса у Прахову

Музеј Крајине је започео реализацију пројекта "Заштитна археолошка ископавања Аqуеса у Прахову". Овај пројекат Музеј Крајине реализује у сарадњи са Заводом за заштиту споменика културе Ниш из Ниша, средствима Министарства културе и информисања Републике Србије и Општине Неготин.

У РАЗГОВОРУ СА ГРАЂАНИМА

Активисти и општински функционери током викенда су на штандовима на зеленој пијаци, у центру града и на неготинској бувљој пијаци разговаралиса суграђанима о плановима за напредак Неготинске Крајине. Грађани су пружили подршку програму наше странке.

САСТАНАК СА НИКОЛОМ СЕЛАКОВИЋЕМ, МИНИСТРОМ СПОЉНИХ ПОСЛОВА

На састанку који је оджан у Министарству спољних послова Републике Србије, министар Никола Селаковић и Младен Бошковић, народни посланик из Неготина разговарали су о унапређењу туристичких потенцијала општине Неготин, будућности неготинске општине и пројектима који ће уследити.

ОТВОРЕНИ 55. МОКРАЊЧЕВИ ДАНИ

Подизањем фестивалске заставе, уз звуке фанфара, у дворишту родне куће славног композитора Стевана Стојановића Мокрањца, у присуству бројних званица и посетилаца от

ПОДРШКА НАШОЈ ИЗБОРНОЈ ЛИСТИ

У Јабуковцу смо се данас уверили да мештани највећег крајинског села у великом броју подржавају изборну листу "Александар Вучић-За нашу децу-Ивица Дачић".
Данас смо и на штанду на неготинској робној пијаци разговарали са нашим суграђанима.
Захваљујемо на подршци коју нам пружате!

РАЗГОВОР С ГРАЂАНИМА

Данас смо у Месној заједници Уровица и на штандовима у центру града и на зеленој пијаци, разговарали с нашим суграђанима о плановима за развој општине Неготин. Хвала вам што нам пружате подршку у великом броју.

ВЕЛИКА ПОДРШКА НАШОЈ ИЗБОРНОЈ ЛИСТИ

Данас смо у Месној заједници Уровица и на штандовима у центру града и на зеленој пијаци, разговарали с нашим суграђанима о плановима за развој општине Неготин. Хвала вам што нам пружате подршку у великом броју.

Александар Богићевић , помоћник министра пољопривреде, шумарства и водопривреде у посети општини Неготин

Александар Богићевић , помоћник министра пољопривреде, шумарства и водопривреде у посети општини Неготин Александар Богићевић, помоћник министра пољопривреде, шумарства и водопривреде, у оквиру радне посете Неготину, обишао је са Богданом Гугићем, замеником председника општине, Драганом Радосављевићем, чланом Општин

РАЗГОВОР СА С ГРАЂАНИМА

Активисти Повереништва Српске напредне странке Неготин данас су разговарали са грађанима на неготинској бувљој пијаци. Наши суграђани који су желели да дају своју подршку програму наше странке указали су на проблеме са којима се суочавају и сугестије које смо прибележили.
Заједно смо јачи

Pages