Вести

ХВАЛА НЕГОТИНЕ!

Према подацима Изборног штаба СНС Неготин, на републичким изборима листа „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - ЗА НАШУ ДЕЦУ“. освојила је поверење 72,11 % од укупног броја изашлих бирача. За листу број 1 у општини Неготин од 16.227, гласало је 11.702 грађана наше општине.

РАЗГОВОР СА СУГРАЂАНИМА О ПЛАНОВИМА ЗА НАШУ ДЕЦУ

Активисти, чланови наше странке и кандидат за народног посланика Младен Бошковић, предвођени Владимиром Величковићем, повереником странке и председником Општине Неготин и Богданом Гугићем, замеником председника Општине Неготин, на штандовима постављеним у центру града и зеленој пијаци разговарали су са нашим суграђа

РАЗГОВОР С ГРАЂАНИМА

Активисти Повереништва Српске напредне странке на штанду у Месној заједници Уровица разговарали су са мештанима који су показали својим присуством на штанду да је њихов избор број 1- Александар Вучић и Српска напредна странка

РАЗГОВОР С ГРАЂАНИМА

Активисти Повереништва Српске напредне странке Неготин прошле суботе су на штандовима постављеним на неготинској зеленој пијаци и у центру града разговарали са грађанима и делили наш лист Информатор. Многи грађани су том приликом пружили подршку политици председника Александра Вучића и политици наше странке.

АСФАЛТИРАЊЕ У ВИДРОВЦУ И ДУШАНОВЦУ

Радови на пресвлачењу асфалтом у месним заједницама настављају се утврђеном динамиком. У Месној заједници Видровац, асфалтирана је улица која води од центра ка сеоској цркви, у дужини од 200 метара .

РАДОВИ У ТРЊАНУ

У Месној заједници Трњане, екипе Предузећа за путеве Зајечар „Штрабаг“ д.о.о асфалтирале су пет улица, у дужини од 550 метара. Радове који се финансирају из општинског буџета обишли су Владимир Величковић, председник Општине Неготин, Богдан Гугић, заменик председника Општине Неготин и Далибор Ранђеловић, в.д.

РАДОВИ У СИКОЛУ

Радови на пресвлачењу асфалтом улица у месним заједницама, у оквиру рехабилитације путне мреже на теритоpији општине Неготин, почели су у уторак 5. маја. У Сиколу је пресвучена асфалтом улица у дужини од 205 метара.

Радове у вредности од 1.550.000 динара са ПДВ-ом обавило је Предузеће за путеве „Штрабаг“

РАДОВИ У ПОПОВИЦИ

У уторак 5. маја у Месној заједници Поповица екипе Предузећа за путеве „Штрабаг“ биле су ангажоване на асфалтирању улице у дужини од 210 метара.

Вредност радова износи 1.550.000 динара са ПДВ-ом.

Pages