Вести

12. ДАНИ ЈАБУКЕ 2023

Едукативно-промотивна манифестацијa „Дани јабуке“, у организацији Удружења воћара „Воћар“ из Карбулова, Месне заједнице Карбулово и Пољопривредно саветодавне стручне службе из Неготина одржана је јуче у Карбулову, селу које се у неготинском крају препознаје по узгајивачима јабука.

САСТАНАК ОО СНС НЕГОТИН

Данашњем састанку Општинског одбора СНС Неготин присуствовао је и Лука Петровић, члан Председништва и координатор за источну Србију. Наш глас 17. децембра за листу „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ- Србија не сме да стане“је кључ за нашу заједничку будућност.

 

#SNS #Negotin #Srbija #Srbijanesmedastane

ШТАНДОВИ У ГРАДУ, УРОВИЦИ И ЈАБУКОВЦУ

Овог викенда разговарали смо са нашим суграђанима, комшијама у центру града, зеленој пијаци и у селима Уровица и Јабуковац. Говорили смо о важности да Србија настави путем који је трасирао наш председник Александар Вучић и Српска напредна странка, јер Србија не сме да стане!

ПОТПИСАН АНЕКС УГОВОРА ЗА ПРОЈЕКАТ "НАВОДЊАВАЊЕ НЕГОТИНСКЕ НИЗИЈЕ"

Председник Владимир Величковић потписао је Анекс уговора о пројекту који ће бити закључен између Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, као корисника зајма, ЈВП "Србијаводе", као инвеститор, Општине Свилајнац и Општине Неготин и EBRD, као зајмодавац, а на основу Уговора о зајму.

РАЗГОВОР С ГРАЂАНИМА

И данас смо на инфо пулту на бувљој пијаци у Неготину разговарали о програму наше странке за наставак унапређења Србије.

 

#Србијанесмедастане

ПРЕДАВАЊЕ ПРЕВЕНЦИЈИ ЗДРАВЉА ЖЕНА

Данас је прим.др Мирослав Ивић, начелник одељења гинекологије и акушерства ЗЦ Неготин у просторијама Општинског одбора СНС у Неготину одржао предавање о важности превентивних прегледа жена имајући у виду повећан број малигних обољења код жена.

ДОДЕЛА УГОВОРА ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ

13 младих предузетника започело је сопствени бизнис захваљујући субвенцијама за самозапошљавање које Општина Неготин, у сарадњи са Националном службом за запошљавање, филијалом у Бору, реализује у склопу Локалног акционог плана за запошљавање.

Pages