Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Неготин оцењује да је Драган Ђилас не бирајући средства, лажима и измишљотинама на рачун председника Александра Вучића изјавивши да је он најбогатији човек у Србији, желео да нанесе штету угледу и части председника.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Неготин најоштрије осуђује вандалско и примитивно понашање дeлa опозиције. Насилним понашањем показали су своје стварне интерес и циљеве. Срамним чином показали су да им је једини циљ дестабилизација прилика у земљи.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Најоштрије осуђујемо инцидент који се десио на јучерашњем протесту под називом "Србија против насиља" у Београду. Позив на вешање председника Александра Вучића болесна је порука пуна мржње која је јуче послата уз приказану обешену лутку са ликом председника Вучића.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Неготин упућује честитке Милошу Вучевићу на избору за председника Српске напредне странке.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Неготин најоштрије осуђује најновије претње које су председнику Републике Србије и Српске напредне странке Александру Вучићу упутили Бојан Пајтић и Јова Бакић.

 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Неготин најоштрије осуђује монструозне претње убиством које је Милован Бркић, један од вођа протеста, у својој изјави пуној мржње, упутио председнику Републике Србије Александру Вучићу.

 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске Напредне странке Неготин изражава дубоку жалост због трагичних догађаја који су се десили претходних дана. Потресени и неми изражавамо најдубље саучешће породицама, пријатељима, друговима преминуле деце и младих људи.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС НЕГОТИН

Поводом нових претњи смрћу које су упућене Александру Вучићу, председнику наше странке и Републике Србије Општински одбор Српске напредне странке Неготин најоштрије осуђује и позива надлежне да реагују и спрече овакве нападе и угрожавање живота председника Вучића.

САОПШТЕЊЕ ОО СНС НЕГОТИН

Објављивање фотографије Данила Вучића, сина председника Александра Вучића, у шетњи без обезбеђења, још један је у низу напада на породицу председника Републике Србије и наше странке.

САОПШТЕЊЕ ПОВЕРЕНИШТВА СНС НЕГОТИН

Повереништво Српске напредне странке у Неготину најоштрије осуђује претње које су на данашњем протесту испред Председништва Србије представници десничарских партија и Народне патроле, упутили председнику Републике Србије Алексан

Pages