Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Неготин оцењује да је Драган Ђилас не бирајући средства, лажима и измишљотинама на рачун председника Александра Вучића изјавивши да је он најбогатији човек у Србији, желео да нанесе штету угледу и части председника. Ђилас се тим поступком сврстао у врх лицемера, узимајући у обзир колико се и на који начин овај опозициони лидер за време док је био на власти окористио ,увећавши свој и банковни рачун својих компанија.

 

Богатство председника Александра Вучића огледа се у подршци коју има у народу, о којој Ђилас и њему слични могу само да сањају. Александар Вучић јесте богат у изборним и свим оствареним резултатима који су видљиви на сваком кораку. Новим путевима, фабрикама, отвореним радним местима, обновљеним институцијама, здравственим центрима и реализованим одлукама које унапређују живот наших грађана.

 

ОО Српске напредне странке у Неготину, најоштрије осуђује нападе и Ђиласове изговорене лажи и пружа безрезевну подршку раду и политици председника Александра Вучића.