Саопштења

САОПШТЕЊЕ ПОВЕРЕНИШТВА СНС НЕГОТИН

Повереништво Српске напредне странке у Неготину најоштрије осуђује претње које су на данашњем протесту испред Председништва Србије представници десничарских партија и Народне патроле, упутили председнику Републике Србије Александру Вучићу.
Скандалозно понашање и претње убиством, на Сретење, када наша земља обележава Дан државности, само је још један доказ да појединцима ништа није свето. Десничарске снаге показале су данас своје право лице, да су им лоше намере диктиране од стране њихових налогодавца, на првом месту, а интереси Србије и српског народа на последњем. У овим бременитим временима, када се председник Вучић бори свом снагом да очува мир, независност и целовитост земље, појединци под плаштом лажног патриотизма желе да унесу немир и нанесу штету својим понашањем и безобзирним претњама. 
Желимо да поручимо да свим срцем подржавамо нашег председника Александра Вучића који мудром и истрајном политиком чува интересе наше земље и грађана Србије и да нас демонстрација дивљаштва и претње неће зауставити на путу напретка и јачања земље. 
Живела Србија!