Саопштења

САОПШТЕЊЕ ПОВЕРЕНИШТВА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ НЕГОТИН

На синоћ одржаној седници Повереништва Српске напредне странке Неготин, којој је, поред Владимира Величковића, повереника наше странке и повереника свих месних одбора, присуствовао и Лука Петровић, координатор за Источну Србију и члан Председништва и потпредседник Извршног одбора СНС , једногласно је донета одлука да се из странке искључе Бобан Стингић, Срђан Јовановић, Љиљана Чамџић и Владица Стефановић.

Стингић, Јовановић, Чамџић и Стефановић су, у циљу придобијања подршке за изборну листу ПУПС-а, обманули наше чланове и симпатизере, да је подршка коју дају намењена Српској напредној странци или да је у питању изборна листа која има пуну подршку наше странке и председника Александра Вучића. Овим лажним поступком нанели су штету нашој странци, неготинcком Повереништву и изборној листи „Александар Вучић- За нашу децу- Ивица Дачић“ коју је Изборна комисија општине Неготин још 3. септембра прогласила за прву, и на гласачком листићу на локалним изборима заказаним за недељу 17. октобар биће под бројем 1.

Желимо да нагласимо да је, имајући у виду да дотична странка и даље прикупља потписе за своју изборну листу, могуће да ће сада већ бивши чланови наше странке, и у наредном периоду наставити да обмањују наше чланове и симпатизере, желећи да прикупе подршку за програм своје изборне листе која нема никакве везе са председником Александром Вучићем,Српском напредном странком и нашим Повереништвом. Стингић, Јовановић, Чамџић и Стефановић, стали су раме уз раме са онима који су против програма развоја и грађења Србије председника Вучића и наше странке, а уста су им пуна Неготина и Србије само зарад остваривања својих интереса.

Повереништво Српске напредне странке Неготин је потребне потписе подршке прикупило за један дан и моли чланове странке да не наседају на сличне покушаје обмане појединаца. Желимо још једном да се захвалимо свима који су своје поверење поклонили Изборној листи „Александар Вучић- За нашу децу- Ивица Дачић“ и да се још једном извинимо свима који су након завршетка поступка прикупљања подршке долазили у наше просторије желећи да нам пруже подршку. Позивамо грађане општине Неготин, све наше чланове и симпатизере да, због просперитета Неготина, деце, унука, породице, пријатеља, у недељу 17. октобра сви заокружимо број 1.

 

Повереништво СНС Неготин