Вести

Акција уређења споменика омладине

Активисти Повереништва Српске напредне странке Неготин у суботу 5. августа у парку код зграде Дунав осигурања спровели су акцију уређења споменика омладини који је руиниран што због утицаја временских прилика што графитима неодговорних појединаца.
“ Решли смо да кренемо од онога што је испред наших врата, Реч је о спонтаној иницијативи ових младих људи који су имали потребу да нешто покрену и ураде. Акција нема политички карактер већ представља један апел да свако треба испред својих врата да води рачуна о ономе што представља опште добро. Ову конотацију намерно сам споменуо због пожара који се дешавају у нашој општини а резултат су људског немара. Упућујем апел да сви поведемо рачуна не само о ономе што се дешава нашој имовини већ и туђој.”изјавио је Владимир Величковић, повереник СНС Неготин.
Величковић је истакао да је акција представља почетак и најавио нове акције у скорије време.
“ Апелујем на разне организације, удружења и појединце који су вољни јер ово је начин како можемо да улепшамо свој град, где можемо да покажемо да смо свесни да ми морамо први да се променимо и кренемо у том правцу да чувамо оно што је опште добро. Акција представља иницијалну капислу коју ће, надам се, сви да схватити као позитиван тренд који треба да се прошири на све наше грађане с обзиром да је ова акција једно племенито дело уређења наше,опште својине.
Уједно су активисти Повереништва СНС Неготин на штанду разговарали са грађанима и делили лист “Информатор”.