Вести

Асфалтирана улица у Јасеници

У среду 26. јула у оквиру кампање асфалтирања улица у месним заједницама, асфалтирана је улица у дужини од 700 метара у Месној заједници Јасеница.
„Настављамо асфалтирање по месним заједницама. Данас ће у Јасеници бити асфалтирано 700 метара где до сада никада није био асфалта. Припрема за асфалтирање урађена је још 2008. године и ево сада се ти радови комплетирају са новим асфалтом, и тако ћемо овај део села спојити са центром.“ – истакао је Владимир Величковић, председник Општине Неготин који је данас обишао радове са Мерлином Селенић, помоћником председника за развој месних заједница, Драганом Мијуцићем, извршним директором ЈКП Бадњево и Обреном Николићем, председником Савета МЗ Јасеница.
„Када овако мале средине реализује овако велике пројекте то је знак да локална самоуправа добро ради. Ово је једна од најдужих улица у селу и сигурно је да ће мештани који овде живе и који до сада нису имали асфалт буквално до својих кућа бити задовољни. Када су у питању остали радови у нашем селу, ми смо од локалне самоуправе добили обећање за атарске путеве, а потребни су и радови на Дому културе. Имамо и пројекат за изградњу моста али то је једна велика инвестиција и то ћемо у договору са општином да видимо како ћемо реаизовати, да ли преко донације или на неки други начин.“ –истакао је Николић
Вредност радова које изводи ПЗП Зајечар је 3.500.000 динара.