Вести

Асфалтиране улице у МЗ Малајница у дужини од 700 метара

Локална самоуправа ј е наставила са асфалтирањем у месним заједницама. У месној заједници Малајница пресвучене су асфалтом четири деонице у дужини од 700 метара. Радове су обишли Владимир Величковић, председник Општине Неготин, Мерлина Селенић, помоћник председника и Драган Мијуцић, извршни директор ЈКП „Бадњево“.

„Настављамо са асфалтирањем по месним заједницама. У Малајници је асфалтирано укупно 700 метара на четири деонице, које је савет месне заједнице одредио, у договору са локалном самоуправом. Вредност радова је око 4 милиона динара и надам се да ће ови радови допринети бољим условима живота мештана овог села. Асфалтирањем ће бити обухваћене све месне заједнице у складу са планом који је направљен за ову годину.“ –изјавио је председник Величковић, приликом обиласка радова.

Асфалтирање најоштећенијих деоница путева у месној заједници Малајница омогућиће мештанима лакши и бржи долазак до својим кућа, али и до кућа својих рођака и пријатеља, с обзиром да се ради о селу разбијеног типа, где су куће удаљење и по неколико километара једна од друге.

У Месној заједници Србово у прошлом месецу изведени су радови на асфалтирању у вредности од 1 614 800 динара а у Јасеници је пресвучена асфалтом улица у дужини од 700 метара и за те радове је издвојено 3.500.000 динара.