Вести

Данас се одржавају избори за Савете месних заједница у Општини Неготин

Данас се одржавају избори за Савете месних заједница у Општини Неготин. Бирачка места у 34 месне заједнице на територији неготинске општине, где се данас спроводе редовни избори, отворена су јутрос у 7 сати, осим у селу Рогљеву, где је, због техничких проблема биралиште отворено са пола сата закашњења, те ће за исти период гласање бити продужено.

Данашњи избори обухватају сеоска насеља, где ће 23.136 уписаних бирача искористити своје право да изаберу своје представнике у Саветима месних заједница. Избори се данас не одржавају у насељима Јасеница, Поповица, Слатина и Србово, где су избори одржани раније.

„Данашњи избори за Савете месних заједница отпочели су по плану. Јутрос у 7 сати отворена су 33 бирачка места, док је једно отворено са пола сата закашњења. Очекујем да ће данашњи избори протећи без проблема. Позивам грађане да искористе своје право и за своје представнике у Саветима изаберу поштене и вредне људе и добре домаћине, који ће у наредном периоду, у сарадњи са Општином Неготин, помоћи у раду за стварање бољих услова за живот свих грађана наше општине“, рекао је председник Општине Неготин Јован Миловановић.