Вести

Начелник Борског округа и председник Општине Неготин у посети МЗ Кобишница

Начелник Борског округа Миодраг Кнежевић и председник Општине Јован Миловановић са сарадницима, синоћ су посетили Месну заједницу Кобишница.

Са окупљеним мештанима разговарали су о радовима које је локална самоуправа у сарадњи са Саветом месне заједнице реализовала у овом селу. Реч је уређењу платоа испред Дома културе, санацији атарских путева и највећој инвестицији, асфалтирању шест улица у вредности од 7,7 милиона динара, програмом динар на динар. На сваки динар који прикупе мештани локална самоуправа учествује истим износом. Мештани су информисани да ће се ове године доста уложити у санацију, пресвлачење и рехабилитацију локалних путева, четири пута више него прошле године.Од инвестиција које ће се реализовати ове године поред санације путева у Кобишници ће бити замењена столарија на Дому културе, који је још давно изграђен новцем мештана али је неопходно заменити столарију која је у лошем стању. Председник Миловановић је нагласио да је ово прилика да се саслушамо узајамно и одредимо приоритете које ће општинско руководство реализовати.

„Ово није време за празна обећања, све што договоримо то и реализујемо. Тако је било и приликом нашег последњем састанка када смо договорили асфалтирање улица и платоа испред Дома културе што смо у кратком временскиом периоду и реализовали“ рекао је Миловановић.

Миодраг Кнежевић, начелник Борског округа је изјавио да су највећи терет поднели пензионери и запослени и да ће се политика коју спроводи премијер Александра Вучић, наставити само уз подршку свих људи због којих се вредно ради и тако ће се и наставити.