Вести

НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ

Председник Општине Неготин Владимир Величковић приредио је данас пријем за најбоље ученике општине Неготин, ученике генерације и ђаке који су освојили једно од прва три места на републичким такмичењима и смотрама. Општина Неготин је са по 30.000 динара наградила ученике генерација основних и средњих школа, најуспешније ученике на републичким такмичењима са 10, 9 и 8 хиљада и најбоље на републичким смотрама 6, 5 и 4 хиљада динара.

„Пре свега желео бих да честитам ученицима генерације који су током целог школовања вредно учили, али и свима вама који сте у недавно завршеној школској години остварили значајне резултате на такмичењима широм Србије и тако на прави начин представили своје школе, професоре и град. Радује нас што је ове школске године већи број ученика остварио добре резултате на републичким такмичењима, што је за сваку похвалу и због тога смо поносни на све вас, јер сваки ваш добар резултат чини част не само вама, већ и општини Неготин. Знање вам нико не може одузети и захваљујући вредном раду и постигнутим резултатима, сигуран сам да ћете школовање наставити на жељеном смеру у средњој школи и на факултету. Наше је да вам помогнемо колико је то у нашој моћи, да вам олакшамо тај напор који улажете да у свом школовању постигнете успехе вредне дивљења свих нас, јер сте управо ви наша будућност и темељ на којима почива општина Неготин.“ истакао је председник Величковић поздрављајући науспешније ученике.

Пријему су присуствовали и Слободан Динуловић, члан већа задужен за образовање, Зорица Мијушковић, начелник Општинске управе општине Неготин, директори, професори и родитељи награђених ученика.