Вести

НЕГОТИНСКИ НАПРЕДЊАЦИ ОБЕЛЕЖИЛИ СЛАВУ СВЕТА ПЕТКУ

Општински одбор Српске напредне странке Неготин у присуству бројних чланова странке, представника општинских и републичких институција, удружења, приватних предузетника, и симпатизера и пријатеља странке, обележио је данас славу, Света Петку. Чин сечења славског колача обавио је протојереј Вукашин Симоновић. Овогодишњи домаћин славе Боривоје Анђеловић, председник МО Милошево предао је колач др Санели Страјиновић из Карбулова, лекару - специјалисти опште праксе и одборници у садашњем скупштинском сазиву Општине Неготин. 

„ Оваквим скупом и оваквим јединством до сада смо остваривали добре резултате на свим пољима и у отклањању проблема који муче грађане наше општине. Увек може боље, али са оваквим јединством показујемо да желимо још боље и да ћемо све оно што је потребно остварити како би унапредили услове за живот грађана, реализовати заједно. Желим вам да будете живи и здрави и да и у наредном периоду заједништво победи, што јесте кључ решавања свих наших проблема.“, изјавио је поздрављајући присутне и честитајући свима који обележавају данашњи празник, Владимир Величковић, председник ОО СНС Неготин и председник Општине Неготин.

Величковић се посебно захвалио породици Николић на разумевању и помоћи, као и свима који су помогли у организацији данашње прославе.