Вести

Нови асфалт у Трњану

У општини Неготин у току је сезона инфраструктурних радова. После пресвлачења асфалтом улица у месним заједницама Србово, Јасеница, Штубик, Малајница, Плавна и Сиколе и у Месној заједници Трњане спроведени су радови на асфалтирању улице у дужини од 480 метара. Радове су обишли Мерлина Селенић, помоћница председника Општине Неготин за социјална питања, националне мањине и развој месних заједница и Драган Мијуцић, извршни директор ЈКП “Бадњево” за правно економске послове.
„У договору са Саветом месне заједнице асфалтира се деоница у дужини од 480 метара. Вредност радова износи 2.750.000 динара. Сезона траје, радови ће кренути и у самом граду а наставиће се и у месним заједницама.“ изјавила је медијима Мерлина Селенић, помоћница председника Општине Неготин.
Слађан Соколовић, одборник из Трњана у СО Неготин у име мештана захвалио локалној самоуправи на веома доброј сарадњи:„Мештанима ово пуно значи. Ово је почетак асфалтирања по селима и надамо се да ће се наша сарадња убудуће наставити. До сада није било никаквих проблема и надам се да ће наставити истим темпом и даље. Од неке улице је морало да се крене, овде има доста кућа и значиће људима који овде често пролазе“
Ове године је за радове на крпљењу ударних рупа и пресвлачењу улица по месним заједницама је издвојено 62 милиона динара.