Вести

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ СТРАНАЧКЕ СЛАВЕ СВЕТА ПЕТКЕ

Повереништво Српске напредне странке у Неготину прославило је крсну славу Свету преподобну мати Параскеву, Свету Петку, у присуству великог број гостију, чланова, симпатизера и пријатеља странке. Након свечаног чина резања славског колача који је обавио неготински свештеник у пензији Ранко Јовић, Владимир Величковић, повереник СНС Неготин и председник Општине Неготин поздравио је окупљене званице и свим верницима и члановима странке честитао славу.

“У односу на прошлу годину било је доста изазова и проблема, неке смо успели да решимо, неке решавамо, а неки ће бити решени у наредном периоду. У ових годину дана имали смо велике изазове као што је вишедеценијски проблем даљинског грејања и топловода који смо успешно решили. На путној инфраструктури доста тога се радило, и од стране државе је кренуо да се сређује наш крај што сматрам да је велики наш успех, јер је то од виталног значаја за даљи развој наше општине. Постоје ту још многи проблеми, али се надам да ћемо наредне године, када будемо обележавали страначку крсну славу, бити још успешнији и са више резултата” истакао је Величковић
 
Обележавању славе Српске напредне странке у Неготину, поред страначког и општинског руководства, чланова странке присуствовали су представници партија, бројних институција и предузећа. Домаћин славе идуће године, преузимајући колач од Горана Јовановића, шефа Одборничке групе у неготинском локалнoм парламенту биће одборник Дијана Милојковић.