Вести

ОБЕЛЕЖЕНА СТРАНАЧКА СЛАВА СВЕТА ПЕТКА

Преподобна мати Параскева или Света Петка, слава Српске напредне странке обележена је и у Неготину, где је у присуству чланова и руководства неготинских напредњака, бројних гостију, представника републичких и општинских институција и предузећа, приватних предузетника, јереј Марко Јокановић, пререзао славски колач. Овогодишњи колачар била је Татјана Васић која је славски колач предала Боривоју Анђеловићу.
Присутнима на слави обратио се и Владимир Величковић, повереник СНС Неготин и председник Општине Неготин, који је честитајући славу свим верницимакоји славе Свету Петку и члановима странке и пожелео добро здарвље и пуно успеха.
„Због пандемије протекле две године нисмо могли на овакав начин да обележио страначку славу, да се окупимо, испричамо и дружимо. Да погледамо шта смо, као странка која је одговорна и гледа интересе свих наших грађана и наше општине, урадили и шта су нам планови, али опет свега тога не би ни било да се нисмо сложили да је неопходно да будемо јединствени око најбитнијих ствари а то је што ћемо оставити иза нас и што ће други наставити. Напретка нема без јединства.“ поручио је Владимир Величковић, председник Општине Неготин и повереник странке и захвалио се на сарадњи и коалиционом партнеру Социјалистичкој партији Србије.