Вести

ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА СЕДАМ ГРАДСКИХ УЛИЦА

Владимир Величковић, председник Општине Неготин и представници Министарства привреде извршили званичну примопредају Даничићеве улице која је добила нови изглед захваљујући средствима министарства и локалне самоуправе. Данас је званично уведен у посао и извођач највеће инвестиције у граду, реконструкције седам улица.

„ Заједно са представницима Министарства привреде Републике Србије извршена је званично примопредаја улице. Представници министарства као и локална самоуправа презадовољни су изведеним радовима. Вредност радова на комплетној реконструкцији Даничићеве улице износила је 55 милиона. Након ове примопредаје данас уводимо у посао извођаче радова у седам улица у граду што је и највећи пројекат који је Министарство привреде подржало . Званични почетак радова у седам улица Станоја Нешића, Професора Костића, Бранка Перића, Браће Југовића, Доситејева 1 и 2 и Радета Недељковића, за које смо пројекно конкурисали код Министарства привреде је изузетно важан за нашу општину с обзиром да је у питању највећа инвестиција.“ истакао је председник Величковић.

Вредност реконструкције седам градских улица, које финансирају Министарство привреде и локална самоуправа, износи 155 милиона динара. Радове изводи Предузеће за путеве „Штрабаг“ из Зајечара а рок за завршетак радова износи 110 радних дана.