Вести

ПОСЕТА НАРОДНИХ ПОСЛАНИКА НЕГОТИНУ

Народни посланици Лав Пајкић и Сања Лакић из Београда, у пратњи посланика из Неготина Младена Бошковића, у оквиру посете Неготину разговарали су са Владимиром Величковићем, председником Општине Неготин о потенцијалима Неготинске крајине и колико је важна сарадња са државом и представницима народа у Народној скупштини Србије, посебно младим посланицима који представљају будућност Србије. 
Посланици су потом посетили Дом „Станко Пауновић“ и уручили пригодне поклоне за штићенике Дома. О раду дома разговарали су са в.д. директором Надицом Васић која их је упознала са начином рада ове установе. Посланици су обишли и Шаховски клуб „Хемичар“ и том одиграли уручили нове шаховске табле и књиге, и одиграли партију шаха са члановима клуба. 
„ Разговарали смо са грађанима, посетили смо разне институције од значаја, дискутовали о многим темама и проблемима и како ми, као посланици, можемо да помогнемо. Ово је део наше кампање да млади посланици буду што више на терену јер то је и била замисао председника Вучића када је основао Фондацију „За српски народ и државу“ која је имала за циљ формирање Академије младих лидера Српске напредне странке која је припремила бројне младе људе за овако битан задатак. Велика част и привилегија али и огромна одговорност је да млади посланици проводе време са народом, да будемо активни јер млади људи доносе нову енергију, активизам и жељу да се покажу и то се осликава на терену. Ова акција је у склопу идеје председника Вучића да су млади будућност, да младима треба дати шансу да се покажу.“ истакао је Лав Пајкић, народни посланик који је поручио да им представља задовољство и част што су посетили наш град.   
Пајкић, Лакић и Бошковић на крају посете обишли су и Повереништво Српске напредне странке у Неготину и разговарали са младима.