Вести

Постављен камен темељац за нову аутобуску станицу у Неготину

Братислав Гашић, потпредседник Српске напредне странке посетио је данас Неготин и на инфо пулту разговарао са активистима странке. Присуствовао је и почетку радова на изградњи модерне аутобуске станице предузећа „Николић превоз“ власника Данијеле и Горана Николића, из Самариновца који се превозом путника на линијским и ванлинијским правцима баве 18 година. Пожелевши успешан почетак Гашић је у обраћању присутнима рекао:

„Захваљујем вам на части и привилегији да присуствујем нечему што влада Александра Вучића ради задње две године, да приватни предузетници све више преузимају иницијативу и да заједно са локалним самоуправама, која мора да им буде сервис, која мора да им буде помоћ, отварају нова радна места. Желимо да у наредном периоду запослимо Србију, желимо да наш вредан народ, наш поштен народ, добар народ почне напокон да ради. Изашли смо из овог времена срамних деведесетих, корупцијских 2000- тих и дошло је време да почнемо да радимо. Ја желим да вама ова аутобуска станица враћа децу и да долазе у свој Неготин, да овде стварају породице, да овде сутра дан они граде нове фабрике и да се запошљавају баш у Неготину. Породици Николић желим да буде, да остане исто онако како ће и влада Александра Вучића увек да буде виско изнад других и да наша Србија и њихова фирма увек буду високо изнад других. Свима вама желим пуно здравља, породичне среће, а породици Николић да нас позове и на отварање аутобуске станице.“

Чину освећења темеља који је обавио епископ тимочки Иларион, присуствовали су поред Братислава Гашића, потпредседника странке и Мирослав Кнежевић, начелник Борског округа, Јован Миловановић, председник Општине Неготин, др. Љубисав Божиловић, председник СО Неготин, Радолсав Чучулановић, менаџер Општине Кладово, чланови Већа, одборници, директори установа и предузећа, пословни партнери и и пријатељи.