Вести

ПОТПРЕДСЕДНИЦА ВЛАДЕ И МИНИСТАРКА ПРОФ. ДР ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ У ПОСЕТИ ПОВЕРЕНИШТВУ У НЕГОТИНУ

Проф. др Зорана Михајловић, потпредседница Владе и министарка грађевинарства, инфраструктуре и саобраћаја боравила је данас у Неготину. Приликом данашње посете обишла је штанд наше странке који је био постављен у центру града. Потпредседница Владе и минстaрка Михајловић, са својим тимом, присуствовала је и радном састанку који је одржан у просторијама странке. Састанку су поред Владимира Величковића, председника Општине Неготин и повереника СНС Неготин, присуствовали и заменик председника Општине Неготин, Богдан Гугић, мр Владимир Станковић, начелник Борског управног округа, градоначелник Бора Александар Миликић, Саша Николић, председник Општине Кладово и Драган Поповић, председник Општине Мајданпек и чланови странке.

“Желим да вас поздравим у име нашег председника Александра Вучића. Урадили смо много претходних година и на то треба да будемо поносни. Али, можемо још више да понудимо грађанима који данас живе у уређеној држави, која је поштована у Европи и свету”, рекла је Михајловићева.

На састанку је било речи о радовима на путној, железничкој и водној инфраструктури и о предвиђеним радовима за наредни период.