Вести

ПОТПРЕДСЕДНИК СТРАНКЕ АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ, ДАРКО ГЛИШИЋ, ПРЕДСЕДНИК ИО И ЛУКА ПЕТРОВИЋ, КООРДИНАТОР ЗА ИСТОЧНУ СРБИЈУ ПОСЕТИЛИ НЕГОТИНСКО ПОВЕРЕНИШТВО

У оквиру посете Источној Србији Дарко Глишић, председник Извршног одбора Српске напредне странке, Александар Шапић, потпредседник странке и Лука Петровић, председник ГО Београд и координатор за источну Србију обишли су данас Неготин и на састанку разговарали са члановима странке, функционерима и повереницима. Дарко Глишић, председник Извршног одбора странке је поздравио присутне чланове и најавио да да ће се у општини Неготин интезивирати радови на путној инфраструктури, што ће умногоме променити живот грађана овог краја. Српска напредна странка је озбиљна и одговорна странка која улаже максималне напоре како би променила Србију на боље. Глишић је најавио да нас ускоро чекају и локални избори и да не сумња да ће грађани Неготина подржати у великом броју нашу странку. Српска напредна странка носи велику одговорност због поверења које добија међу гласачима, носи обавезу да разуме и оне који нас не разумеју, да Србија данас јесте на правом путу и да ће се након следећих избора отворити нова декада, изјавио је Александар Шапић, потпредседник странке и додао: „У прошлој декади у првих пет година санирана је ситуација из прошлости, која је била таква каква је била. Ових пет година смо остварили услове, економске пре свега и геополитичке, да можемо да почнемо да живимо као сав нормалан свет. Следећих десет година радићемо на позиционирању Србије, пре свега у региону па и у целој Европи, на место које нам припада. Очекују нас избори на јесен. Оно што сам рекао на састанку и стварно осетио атмосферу која потврда и нада да су ови људи спремни да се боре за свој Неготин.“ рекао је потпредседник Шапић.
Шапић је истакао да није лако доћи, а са друге стране ако желимо да људи овде остану и да не одлазе у иностранство морамо стваорити боље услове а посебну важност има уређење путне инфратсруктуре. „Имамо доста Неготина по Србији који су у последњих 30 година заборављени. Уколико успемо да наставимо са изградњом путне и железничке инфраструктуре, ауто-путева и брзих саобраћајница онда више неће ниједан део Србије бити заборављен. Уколико уредите инфраструкутуру, путеве онда ће вам доћи фабрике и радна места. Србија није превелика, можете из једног краја на други крај релативно брзо да стигнете, и зато је важно да се у овој декади стабилизујемо економски и да изградимо живот како се живи свуда у Европи.“ истакао је Александар Шапић, потпредседник Српске напредне странке.