Вести

ПОВЕРЕНИШТВО СНС НЕГОТИН ОБЕЛЕЖИЛО СЛАВУ СВЕТА ПЕТКУ

Повереништво Српске напредне странке у присуству бројних гостију, чланова, симпатизера странке обележило је данас своју крсну славу, Свету преподобну мати Параскеву. Након свечаног чина резања славског колача који је обавио протојереј ставрофор у пензији Ранко Јовић, честитајући славу присутнима се обратио Владимир Величковић, повереник СНС Неготин.

„Окупили смо се да као и сваке године прославимо Света Петку, славу наше странке. Изражавам наду да ће се остварити изрека која нас прати вековима „Дај Боже да се Срби сложе“ јер само слогом можемо да помогнемо свима нама. Захваљујем се вама који сте својим присуством увеличали обележавање страначке крсне славе. Желим да изразим наду да велики труд, рад и залагање за добробит свих нас, који као најјјача странка која врши власт на челу с нашим председником Александром Вучићем улажемо, да ће се и у Неготину врло брзо осетити кроз бољитак који ће се одразити на све нас. Много одрицања, рада и труда свих нас потребно је да дођемо до жељеног циља. Надам се да ћемо у томе истрајати и успети.“

Обележавању славе Српске напредне странке поред страначког и општинског руководства, чланова странке присуствовали су представници других партија, бројних институција и предузећа. Овогодишњи домаћин славе Неда Јанковић предала је колач Горану Јовановићу који ће бити колачар следеће године.