Вести

ПОВЕРЕНИШТВО СНС НЕГОТИН ОБЕЛЕЖИЛО СЛАВУ СВЕТУ ПЕТКУ

Повереништво Српске напредне странке у Неготину данас је у присуству великог број гостију, чланова, симаптизера и пријатеља странке прославило крсну славу Свету преподобну мати Параскеву. Након свечаног чина резања славског колача који су обавили неготиски свештеници Зоран Јовић и Ранко Јовић, Владимир Величковић, повереник СНС Неготин и председник Општине Неготин поздравио је окупљене званице и свим верницима и члановима странке честитао славу.
„ Ваше данашње присуство значи не само странци већ и нашем граду. Дошло је време да се ујединимо и заједништвом покренемо наш град. О потенцијалима, којих има много, прича се деценијама. Мислим да је време да спроведемо нешто од тога у дело. То нећемо моћи да урадимо без ваше подршке као и подршке председника Републиие и председника наше странке Александра Вучића и Владе Републике Србије који желе да нам посвете пажњу и помогну првенствено због депопулације која нам се дешава. Све је на нама. Имамо њихову пружену руку коју морамо да прихватимо и искористимо све могућности како би остали овде.“ рекао је између осталог Владимир Величковић, председник Општине.
Обележавању славе Српске напредне странке у Неготину, поред страначког и општинског руководства, чланова странке присуствовали су представници других партија, бројних институција и предузећа.Домаћин славе идуће године, преузимајући колач од повереника Владимира Величковића биће Неда Јанковић, члан странке.