Вести

Повереништво СНС Неготин прославио крсну славу Света Петку

Повереништво Српске напредне странке у Неготину уз присуство бројних гостију прославило је своју славу Свету преподобну мајку Параскеву. Након свечаног чина резања славског колача који је обавио протојереј Зоран Јовић, Јован Миловановић, председник Општине Неготин и повереник СНС Неготин је поздравио званице и свим верницима и члановима СНС Неготин пожелео срећну славу:

„Свим верницима који славе Света Петку и свим члановима Српске напредне странке желим срећну славу уз жељу да Неготин буде боље место за живот и рад свих наших грађана и да кораци које чинимо и даље буду на путу нашег опредељења поштеног, штедљивог и уређеног друштва. Наш мандат управљања општином имао је својеврсну проверу током републичких избора када је Неготин, више од половине изашлих гласача, своје поверење указао нашој странци и нашем председнику Александру Вучићу. Резултати говоре, наше је да свој допринос у напретку породице, страначке, пословне и личне увећамо у циљу лепше и боље Србије.„

Обележавању славе Света Петка поред страначког и општинског руководства, чланова странке и симпатизера присуствовали су представници других партија, разних институција и предузећа и пријатељи странке. Домаћинство обележавања славе Свете Петке следеће године од овогодишњег колачара Биљане Машковић преузео је Јован Миловановић.