Вести

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ НЕГОТИН ОБИШАО ШТУБИК

Општина Неготин је за развој месних заједница у прошлој години издвојила више од 70 милиона динара. У склопу многобројних радова који су обављени широм Неготинске Крајине убрајају се и радови у Месној заједници Штубик, коју је током јучерашњег дана обишао Јован Миловановић, председник Општине са својим сарадницима. Током више посета прошле године, са Саветом МЗ Штубик и мештанима, разговарало се о проблемима и приоритетима.

„Оно што је обећано је и реализовано“ рекао је приликом обиласка председник Миловановић, што су и мештани на збору, који је организован у вечерњим часовима и потврдили.

Општина Неготин је у прошлој години за тампонирање улице издвојила 321.000, санацију атарских путева 547.000, асфалтирање центра села 1.411.000 и санацију школског крова 1.769.000 динара. Уведен је и видео надзор у школи. У овој години предвиђено је сређивање Дома културе у Штубику, уређење спорстког игралишта и увођење јавне расвете у реону „Ливађе“. Озбиљни приступ, домаћинско понашање, пажљиво планирање, договор без лажних обећања препознато је од стране мештана овог крајинског села чија је подршка потребна за настављање свега онога шро је планирано у наредном периоду, првенствено на републичком плану.

Програм Српске напредне странке и политика коју спроводи председник странке и премијер Александар Вучић гарант су наставка реформи потребних да би Србија остала на правом путу и победила