Вести

ПРЕДСЕДНИК ВЕЛИЧКОВИЋ ОБИШАО САЈАМ СУВЕНИРА И СТАРИХ ЗАНАТА

У централном градском парку у току је Сајам сувенира и старих заната који, у оквиру Неготинског лета 2021, организује Туристичка организација општине Неготин. Посетиоци сајма током јучерашњег дана могли су да разгледају понуде излагача са сувенирима, производима домаће радиности, медом, вином, уникатним накитом од разних материјала, магнете, предметима од дрвета и уживају у културно-уметничком програму. Данас је сајамске излагаче обишао Владимир Величковић, председник Општине Неготин.
„Успешна манифестација која се одржава под покровитељством локалне самоуправе, у оквиру Неготинског лета, на жалост ове године без концерта посвећеног Љубиши Стојановићу – Луису, због епидемијске ситуације и немогућности да се појаве извођачи који претходне године нису радили и овог лета покушавају то да надокнаде. Драго ми је што имамо око педесетак излагача. Посета је добра, посебно у поподневним часовима када долазе родитељи са децом али и гости нашег града које позивам да обавезно обиђу наш сајам који сваке године окупља све више како излагача тако и посетилаца.“ рекао је приликом обиласка сајма председник Величковић.
Дводневна манифестација Сајам сувенира и старих заната, која је окупила излагаче из целе Србије, али и из Украјине, Северне Македоније завршава се вечерас наступом групе „Le bonens“.

Izvor:negotin.rs