Вести

Припреме у току

Више од 50 активиста ОО СНС Неготин, обучених у дуксерице са обележјем странке, изашло је на улице града и том приликом делили „СНС Информатор“ и разговарали са мештанима о актуелним проблемима са којима се они сусрећу, са циљем да у наредном периоду пронађемо заједничка решења.

Грађани су са одушевљењем прихватили информаторе и разговор са нашим активистима и том приликом нам указали да су симпатизери политике коју води Александар Вучић.
Ову прилику смо искористили и да обиђемо измештену зелену пијацу која се тренутно налази на простору јавног паркинга и да поразговарамо са људима који продају на тезгама. Вредност  инвестиције за реконструкцију зелене пијаце је 1,6 милиона еура што код грађана изазива велико незадовољство. Реконструкцији  зелене пијаце не назире се крај, што продавцима представља додатни проблем јер се налазе на отвореном простору без икаквог заклона од кише или снега, нехигијенских услова рада,  самим тим је доведена у питање и сама продаја јер је продаваца све  мање и мање који су спремни да се излажу оваквој тортури. Такође, јавља се проблем функционисања саобраћаја у тој улици где је измештена пијаца а која представља једну од главних улица у граду,  долази до застоја саобраћаја приликом утовара и истовара пијачне робе. Све ово је довело и до упропашћавања те улице, стварања рупа и великог отпада који се гомила. Неажурност комуналне службе може произвести још крупније проблеме где може доћи до угрожавања здравља како продаваца тако и купаца који те прозводе купују.
Цео овај догађај су наши фотографи и камермани овековечили сликом и снимцима. Снимљен је промотивни спот који ћемо користити као материјал за предстојеће редовне локалне изборе у општини Неготин. Такође је направљен велики број фотографија са активистима на различитим локацијама у граду које представљају једна од најлепших места у Неготину, попут манастира Св. Никола, затим Кусјачку плажу надомак Ђердап II Хидроелектране и видиковца са кога се пружа предиван поглед на цео град Неготин. И овај материјал ће бити искоришћен у време предизборне кампање а уједно и као презентација града Неготина и његових знаменистости као туристичке дестинације по доласку на власт.