Вести

Радови на атарским путевима у Штубику после 20 година

Радове на атарским путевима у Штубику које је иницирала Месна заједница, обишли су данас Јован Миловановић председник Општине и Надица Васић заменица председника.

„Тешко је пробудити мотивацију да се боље и више ради. Резултати би били знатно бољи када би се више људи ангажовало. Изузетним ангажовањем мањег броја људи постижемо резултате уз пуно уложене енергије. Било би једноставније да је у претходном периоду изграђено поверење да јединственим наступом можемо решавати проблеме у месним заједницама.Апеловао бих да се уложен труд препозна као искрена жеља за решавањем проблема . Ово није само изјава у оквиру кампање за изборе савета МЗ већ искрена жеља да покренемо активности ради решавања проблема у месним заједницама.“ изјавио је председник Миловановић у Штубику.

“Двадесет година није рађено ништа на атарским путевима у Штубику. Поготово у овом делу села у коме се налази преко 200 хектара обрадиве земље.Радови у дужини од  једног километра у непроходном делу је веома значајан за село. “рекао је члан Привременог савета МЗ Штубик и повереник МО СНС Штубик Бранислав Караманчић.

Вредност радова износи 394.800 динара. До краја недеље почеће радови на атарским путевима у Михајловцу, Дупљану, Слатини,Сиколу, Тамничу и Карбулову.