Вести

Радови у Карбулову

Данас су почели радови и у Месној заједници Карбулово. Реч је о атарским путевима који се санирају у 19 месних заједница општине Неготин. Председник Општине Неготин Јован Миловановић и заменица Надица Васић обишли радове које спроводи АПТЗР „Вили- коп“ из Велике Јасикове.

„ У току је велика акција средивања атарских путева који су због прошлогодишњих обимних падавина у лошем стању. На предлог Савета месне заједнице у Карбулову се ради поправка најлошијих атарских путева. По завршетку ових радова, искористићемо машину и за сређивање привремене депоније.“ изјавио је председник Миловановић.

Вредност радова на атарским путевима у овом селу износи 336.000 динара. 

"Поправка атарских путева много ће значити житељима Карбулова због пољских радова који су у току. Прошле године мештани су се сами организовали, прикузпљали новац за сређивање путева, а било је и помоћи локалне самоуправе. Атарски путеви нису једини проблем у Карбулову. Сеоски пут је исто проблематичан и то треба да се поправи. ” рекао је Златко Павловић, члан Привременог савета месне заједнице Карбулово

Ове године у плану је и израда тоалета у сеоском Дому културе и за ове намене издвојено је 1.500.000 динара.