Вести

РАДОВИ У МИЛОШЕВУ

У Милошеву надомак Неготина, екипе предузећа „Штрабаг“ асфалтирале су улицу у дужини од 400 метара. О значају ових радова за мештане села, за наш портал говори Боривоје Анђеловић, представник сеоске месне заједнице.

-Сарадња између Месне заједнице Милошево и локалне самоуправе је на високом нивоу и све што је договорено тренутно се реализује и до краја године ће се завршити. Мештани су већином у иностранству и мало је младих остало. Трудимо се да услове у селу прилагодимо њиховом начину живота. Срећан сам због радова на путу који спаја два краја села. Спојили смо крај села са Црквом „Свети Василије Острошки“ и изласком на главни пут за Неготин. И то је за нас један велики пројекат.- истиче Анђеловић. У многим селима у неготинској општини локална самоуправа је вредно радила на уређењу домова културе и путне инфраструктуре. Радове у Милошеву обишао је председник општине Неготин, Владимир Величковић.

- Присуствујемо радовима на деоници од 400 метара, која спаја горњи и доњи део села. Вредност радова је преко три милиона динара. У Милошеву је доста тога завршено, и драго мије због тога, и наша је намера да стигнемо да у свим селима испунимо све оно што смо планирали и обећали. Мислим да све то иде добрим путем. Радови су завршени у петнаестак села, и ускоро ћемо обићи све што смо урадили у месним заједницама и у граду.“, изјавио је приликом обиласка радова председник Величковић.

 

Извор: MB Portal