Вести

САОПШТЕЊЕ ПОВЕРЕНИШТВА СНС НЕГОТИН

Повереништво Српске напредне странке у Неготину најоштрије осуђује срамно и насилничко понашање опозиционих странака на јучерашњој седници  у  Народној скупштини Републике Србије. У моменту у коме је било потребно показати јединство у циљу одбране националних интереса наше земље, представници опозиције су показали да народни парламент користе само за стицање ситних политичких поена,  не обазирући се на штету коју својим понашањем наносе својој земљи. На расправи о најосетљивијој теми, одбрани интереса Србије, очувања територијалног интегритета земље и Косова и Метохије, Народна скупштина је постала место насилничког понашања, напада на председника Србије Александра Вучића и личну промоцију опозиционих странака.

Својим понашањем у данима који су изузетно важни за наш народ на Косову и Метохији  покушали су да обесмисле настојање и борбу коју истрајно води председник наше земље Александар Вучић.  Али у томе неће успети. Неготинско повереништво Српске напредне странке пружа пуну подршку политици председника Александра Вучића и његовом залагању да очува мир и стабилност и националне интересе Србије и српског народа.

Предаја није опција!