Вести

Сређивање атарских путева у Чубри

У оквиру обиласка радова који се изводе у многим месним заједницама на територији општине Неготин, данас су председник Јован Миловановић и заменица председника Надица Васић посетили Месну заједницу Чубра.

„Вредност радова на атарским путевима који се изводе у Чубри и сами видите колико су неопходни, износи 378.000 динара. Поред ових радова, планирали смо средства за изградњу санитарног чвора у Дому културе и аплицирали смо код министрстав пољопривреде за сређивање атарског пута у Чубри“ – изјавио је председник Јован Миловановић.

Општина Неготин је конкурисала код Министарства пољопривреде за санацију атарских путева у Дупљану, Чубри, Вратни и Браћевцу. Вредност процењених радова на 3.800 метара износи 16.445.676 динара уз учешће локалне самоуправе од 6.500.000 динара.

„Ни овај, као ни остали путеве до сада није сређивала општина. Ми смо то радили самоиницијативно, добровољним прилозима. Око 65 сати рада санираће оштећења на више места у Чубри“ - изјавио је члан Привременог савета МЗ Чубра Небојша Томић и захвалио се на радовима на пољским путевима, који ће пуно значити мештанима Чубре.