Вести

Тампонирање пута у МЗ Слатини

У оквиру радова на насипавању неасфалтираних улица и путева на територији општине Неготин у току је санација пута у Слатини.
„За радове на насипавању и тампонирању по граду и месним заједницама из буџета општине ове године биће издвојено 4.038. 318 динара. У месној заједници Слатина у договору са члановима савета изводе се радови на деоници пута који води према сеоској депонији у дужини од 400 метара.” изјавила је приликом обиласка радова Мерлина Селенић, помоћница председника Општине за развој месних заједница.
Небојша Петровић, председник Савета Месне заједнице Слатина се захвалио на доброј сарадњи представницима локалној самоуправи и истакао значај данашњих радова на уређењу пута чиме ће бити решен проблем дивљих депонија, које су се појавиле у селу.
„У последње време појавило се неколико дивљих депонија у село, а један од разлога је тај што је пут према сеоској депонији био у лошем стању и тешко су мештани могли да стигну до ње. Посебно је велики проблем био када падне кише. Насипавањем овог пута решићемо тај проблем и надамо се да ће мештани користити ову депонију и да неће правити више дивље депоније по селу.“
После тампонирања улица у граду, радови су током прошлог викенда изведени и на путу ка гробљу у Видровцу.