Вести

УРУЧЕНА ПОМОЋ ДОМУ „СТАНКО ПАУНОВИЋ“

Само месец дана након прве посете, Дом „Станко Пауновић“ посетили су Сања Лакић и Младен Бошковић, народни посланици и том приликом уручили донацију у виду животних намерница.
„Наше обећање које смо дали пре месец дана овде у Дому „Станко Пауновић“ није остало мртво слово на папиру. Након донације играчака, данас смо донирали животне намирнице за кухињу дома. Али није само то био повод нашег поновног доласка у Неготин. Провели смо дан са Неготинцима којима смо уручили пригодне поклоне а неготинској библиотеци донели донацију од неколико стотина књига.“ истакла је Лакићева.
Посланици су се упознали и са радом успешних неготинских предузетника, посебно виноградара и винара имајући у виду значај унапређења пољопривредне производње и подршку коју кроз субвенције обезбеђују држава и локална самоуправа.
„Трудимо се да помогнемо колико можемо, да разговарамо са грађанима из наше општине. Обишли смо до сада поред Дома који посећујемо други пут, наше најугроженије суграђане. И оно што је најбитније ово није крај већ почетак многобројних акција којима желимо да помогнемо нашим Неготиницима.“ поручио је Бошковић.
Посланици Лакић и Бошковић припремају и екскурзију намењену најбољим ученицима из наше општине које ће угостити у Београду и том приликом им организовати и дружење са вршњацима.