Вести

ВИ СТЕ НАШ ПОНОС И БУДУЋНОСТ!

Најбољи ученици са територије општине Неготин награђени су данас за постигнуте резултате у школској 2021/22 години. На пријему који је тим поводом био уприличен у великој сали СО Неготин, председник Општине Неготин, Владимир Величковић поздравио је најбоље ђаке и њихове родитеље и честитао на постигнутим разултатима.
„ Велико хвала пре свега упућујем награђенима али и родитељима зато што своју децу водите исправним путем, путем знања. Драга децо, знање је само ваше. Још када се поклопи са вољом и жељом за такмичењем на којима се мери знање онда и дођу овакви резултати који говоре да имате потенцијал и квалитет. Ваши ментори, просветни радници који раде са вама сигурно су вам уткали жељу за знањем али и жељу за такмичењем. Ваши успеси и залагање од вас праве квалитетније људе, надам се будуће експерте у областима у којима будете желели да се усавршавате и дате свој допринос заједници. Данашње награде сматрам малим знаком пажње којима и ове године награђујемо ваше знање, труд, пожртвовање у разним областима и вештинама и надам се да ће бити мотив вашим школским друговима да вам се придруже на путу којим идете и остварујете озбиљне резултате.“ поручио је Величковић.
Општина Неготин је за награђивање ученика генерација и даке који су освојили једно од прва три места на републичким такмичењима, фестивалима, смотрама, конкурсима из буџета издвојила 572.000 динара.