Вести

Владимир Ђукановић народни посланик на трибинама у Самариновцу и Душановцу

Повереништво Српске напредне странке Неготин организовало је недељу 18. априла, трибине у месним заједницама Самариновац и Душановац. Поздрављајући присутне мештане и госте трибине Јован Миловановић, председник Општине и повереник СНС Неготин је рекао да је изузетно важно да у што већем броју изађемо нас биралишта 24.априла и заокружимо број 1 „Александар Вучић – Србија побеђује“ и тиме омогућимо Влади да настави са свеобухватним реформама и приведе их крају. Владимир Ђукановић, народни посланик Српске напредне странке је такође апеловао на изласком на биралишта потврдимо легитимитет и потврдимо оно што смо урадили и оно што ћемо урадити

„ Грађанима смо понудили у апсолутно чистој кампањи за разлику од наше конкуренције, понудили смо људима оно што хоћемо урадити. Потребно је да се ревитализују путеви у општини Неготин где је путна инфраструктура у веома лошем стању. Не можете да доведете инвеститора са оваквим путевима. Ми ћемо све учинити да би смо стање поправили и довели инвеститоре, јер ово је погранично место. Овде могу заиста да цветају и привреда и туризам, али морају путеви да се направе и то је приоритет Српске напредне странке у наредном периоду. Морам да похвалим власт која је штедљива била, напунила буџет и домаћински се понашала и сада може да крене у инвестирање. Република Србија ће помоћи колико год може да би смо све то урадили, да би смо кренули напред ми морамо имати апсолутну политичку стабилност. само искључиво Александар Вучић и стабилна влада могу то.” изјавио том приликом Ђукановић.

Владимир Ђукановић је позивао грађане да укажу поверење преко 50% премијеру Александру Вучићу и Српској напредној странци и апеловао да што масовније изађу на изборе.