Вести

„ЗА БРЖИ, БОЉИ И ЈАЧИ НЕГОТИН“

У препуној Хали спотова у Неготину у недељу 17. децембра одржан је митинг под називом „Дођите да разговарамо о вашем месту“. Митингу су присуствовали бројни високи државни и страначки функционери, представници окружних и општинских одбора странке, општина и градова, који су пружили безрезервну подршку нашој листи кандидата за одборнике за будући локални парламент.
Поздрављајући присутне Владимир Величковић, кандидат за председника Општине Неготин и носилац листе Коалиције „Александар Вучић-Српска напредна странка-Социјалистичка партија Србије-Ивица Дачић“ је истакао да је пред нама дан када ћемо својим гласом донети одлуку која ће наш град, заједно са свим грађанима учинити бољим местом за живот.
„ Ми морамо да обезбедимо услове за повратак наших људи из дијаспоре да им покажемо да се овде мисли на сваког појединца једнако, да свако има шансу овде, у нашем Неготину и да има подршку од нашег руководства, наше Владе и нашег Председника, Александра Вучића. Схватили смо колико је битно чути младе, чути сваког суграђанина и заједно донети одлуке које ће нам омогућити остваривање бољег живота за све нас и за оне који реше да се врате и наставе свој живот овде. Морамо да улажемо у нашу омладину да би их задржали овде. Локални избори су као што видите велики испит за нас и положићемо га са највишом оценом јер смо најозбиљнији и најодговорнији! Једино са нама можемо да вратимо стари сјај и славу Неготину. Да нашој деци и унуцима дамо шансу за много бољи живот од онога који смо ми имали.“ поручио је Величковић.
Са предизборног митинга послата је јасна порука колико је напредак Неготина и Крајине важан и за напредак Србије.
„Ми у Српској напредној странци знамо да је приоритет у Републици Србији заустављање демографског пада, одлива младих људи и ми смо у претходном периоду доказали да је то централни државни приоритет. Сваки ваш глас 24. децембра је глас за опоравак и спас Неготина. Да од спаса и опоравка Неготина зависи опстанак целе источне Србије“ истакао је Марко Ђурић, потпредседник Српске напредне странке и директор владине Канцеларије за Косово и Метохију.
Политика стабилности, боље будућности и напретка Србије је политика наше странке.
„Нашу листу, Александар Вучић, Председник Србије и Председник Српске напредне странке својим именом подржао је и тиме рекао за кога Неготин треба да гласа. Ми смо данас једина политичка опција која не дели Србију. Не делимо Србију како то сваки дан морамо да слушамо у Народној Скупштини Републике Србије, да постоје неки добри и заслужни људи у Србији и да постоји већинска Србија која је за ДС, Доста је било, Двери, нешто што није вредно, није вредно пажње политичара које они представљају. Али Неготин је рекао већ све. Колико видим њихових имена, ни листа нема. Они су се стидећи од вас прикрили и сакрили на неке анонимне листе. Али знам да сте то препознали. Гласаћете за оно што Александар Вучић ради већ годинама, за модерну Србију, за поштену Србију.“ изјавила је Маја Гојковић, члан Председништва СНС и Председница Народне Скупштине Републике Србије.
“24. децембра ви сте на испиту, тај испит је прошла Србија, с пролећа када јој је претило да се врати у прошлост или да крене у стабилнију и бољу будућност. А та боља будућност јесте и бољи односи са свима у свету, и боља Србија у којој не окрећете леђа проблему већ се са њим суочавате и изборите. Та будућност значи да ви у Неготину треба да имате власт која ће добро да сарађује са републичком Владом и са Председником. Власт која ће умети да искористи добра времена за Србију, за добра времена за Неготин и за читав Борски округ. Власт која се одговорно
односи према свакоме, власт која ће од следеће године реконструисати читав путни правац од Неготина до Зајечара и направити нову индустријску зону.“ поручио је Никола Селаковић, члан Председништва Српске напредне странке и Генерални секретар Председника Републике Србије.
Присутнима су се обратили Ивица Дачић, први потпредседник Владе и Драган Марковић Палма, председник Скупштине Града Јагодине уз поруку да 24. децембра сви заокружимо број 1 зарад боље будућности и просперитета Неготина и Крајине.